Mer än fönster

Tak

Bygg

Gamlestadens bygg är ett byggföretag som erbjuder ett brett spektrum av tjänster för den som vill bygga och renovera. Vi lägger nytt tak, fixar husets fasad, byter fönster och gör om i ert kök. Vad ni än önskar av ert byggföretag så kan vi på Gamlestadens bygg leverera det – och alltid till er stora tillfredsställelse ur alla hänseenden.

Våtrum

Badrum och kök kräver definitivt sin expert, kraven från försäkringsbolagen är hårdare än någonsin, för att inte tala om dina krav. Det är i slutänden du som ska vara nöjd med ditt nya kök och/eller badrum, och det är du bara om det är gjort som du önskar och håller för lång tid framöver. Vi på Gamlestadens bygg garanterar våtrumsarbeten som är professionellt genomförda med material som håller hög standard – helt i enlighet med BVV:s stränga krav.

Exteriör

Gamlestadens bygg arbetar inte bara inuti hus, utan lika gärna utanpå. Vi lägger om ditt tak när så behövs och vi både renoverar och putsar din fasad. Vi kan åta oss flera olika uppdrag på ditt hus samtidigt, eller fokusera på ett. Det är du som bestämmer.

Du vinner

Våra tjänster inom fönster och bygg finns tillgängliga för alla. Det är en del av vår filosofi att kvalitet inte ska gå att kompromissas bort och därför lägger vi mycket kraft på fördelaktiga samarbeten som du som kund hos oss är den som drar störst nytta av.

Varmt välkommen!