Om Gamlestadens Bygg

Om oss

Vi bygger framtiden

Det låter måhända pretentiöst när vi säger att vi bygger framtiden, men det är vår ambition. Många byggföretag bygger och installerar samma saker som vi gör, men vårt fokus på kvalitet gör oss unika. Det handlar inte bara om att välja dyra material, det är hantverket som är den viktigaste faktorn för hållbara resultat. Det och kvalitetsmaterial.

Byggfirmorna är många och vi på Gamlestadens bygg erbjuder trygghet i allt vi gör från fönstermonteringar till nytakläggningar. När man står inför ett renoveringsprojekt är det lätt att gå in i detaljer, man vill välja de nya kakelplattorna till badrummet, och kan spendera otaliga kvällar på att surfa på olika kranar. Det är helt okej, så länge man inte kompromissar med valet av byggfirma till förmån för en dyrare detalj för det blir en dyrköpt läxa i längden.

Med det sagt är Gamlestadens bygg inte någon dyr byggfirma, tvärtom satsar vi på att pressa våra priser till förmån för våra kunder. Vi vill inte att kvalitetsarbeten ska bortprioriteras.

Du är välkommen till oss för såväl stora uppdrag som mindre och vi guidar dig gärna om du känner dig osäker på något.

Ingen obehaglig gubbe i lådan

Något som ofta oroar människor när de anlitar byggfirmor är om extra kostnader kommer att dyka upp längs vägen. Man har alltid en budget för ett byggprojekt och den vill man ju värna om. När du anlitar oss på Gamlestadens bygg så garanterar vi dig att alla kostnader för ditt byggprojekt kommer att finnas med i din slutgiltiga offert – vi kommer inte med några obehagliga överraskningar. Vi ger dessutom mycket fördelaktiga garantier – som man kan när man satsar på högsta kvalitet.

Välkommen!